Logo

Teistmoodi Eesti

Kokkuvõtete aeg on käes. Aasta lõpu tähistamist alustatakse jõuluvana ja koduõllega Viljandis. Pidu kulmineerub aga ehtsa Ida-Viru mölluga aastavahetuspeol.
13. veebruar 2014 - Viimane!
Kokkuvõtete aeg on käes. Aasta lõpu tähistamist alustatakse jõuluvana ja koduõllega Viljandis. Pidu kulmineerub aga ehtsa Ida-Viru mölluga aastavahetuspeol.
6. veebruar 2014
Täna astuvad lavale Eesti poeedid Juhan Liiv ja Jüri Homenja. Anna ja Emin avastavad Viljandi ööelu ning naispere saab võimaluse lõõgastuda väga alternatiivsel moel.
30. jaanuar 2014
Täna läheb perekond kohtuma seltskonnaga, keda nad seni on pidanud natsideks ning toimuvad päevapoliitilised arutelud. Viljandi bussijaamas tervitatakse üllatustegelast, kes lisab loole vürtsi juurde.
23. jaanuar 2014
Eluliselt humoorikas tõsielusari Ida-Virumaalt pärit vene perekonnast, kes jätkab Viljandis Eesti elu avastamist. Nende teine päev teistmoodi Eestis algab idüllilises meeleolus ja vanu kombeid austades. Kõik on kena kuni perekond puutub kokku traumeeriva mälestusega minevikust. Näeme kuidas äkiline pööre vastu võetakse.
16. jaanuar 2014 - Uus!
Algab eluliselt humoorikas tõsielusari Ida-Virumaa vene perekonnast, kes hakkab neile senitundmatut "eestlaste Eestit" avastama. Ahtmes elavad Emin, Anna, Dmitri ja Nikita justkui nagu oleksid Eesti elanikud ... aga samas nagu pole ka. Nende teadmised Eestist on pehmelt öeldes kesised ja pidevalt venekeelses keskkonnas viibides elavad nad otsekui mingis paralleel-maailmas. Nüüd otsustavad nad asja käsile võtte ja välja selgitada, kus riigis nad õigupoolest elavad. Selleks pakitakse asjad ning kolitakse tõelisesse Eesti linna - Viljandisse. Kas integratsioon on Eestis läbi kukkunud? Asjad lähevad teravaks juba esimesel õhtul...