Logo
Vaadatav -102 tundi

James Martin: kodused maitsed

James valmistab tujutõstvaid roogasid, sealhulgas kosutavat kabatšoki- ja laimisuppi.
Suurbritannia
2014
Osa 8 - Kogu pere lemmikud
Inspireerituna enda pere lemmiktoitudest 1970ndatel, annab James paljudele retroroogadele nagu rullbiskviit ja krevetikokteil uue hingamise.
Osa 7 - Luksuslikud jäägid
James valmistab toidujääkidest maitsvaid roogi, mis on teisel korral veelgi paremad. Aitab küll lödidest lihavõileibadest pühapäeva õhtul.
Osa 6 - Rahva lemmikud
Kui lõunasöögile on tulemas külalisi, valmistab James neile efektseid roogi, mis ei jäta kedagi külmaks.
Osa 5 - Kiire ja lihtne
James leiutab kiireid retsepte, et valmistada pärast pikka tööpäeva kodus roogi, mis on riukalikult dekadentsed ning tulvil rikkalikke ja kosutavaid maitseid.
Osa 4 - Peolauale
James valmistab oma Hampshire'i kodus pidulike õhtusöögilaudade krooniks sobivaid roogi, mis on leidlikud selle osas, et lasevad ka tal endal pidu nautida, ning garanteerivad, et külalised saavad unustamatu maitseelamuse.
Osa 3 - Ühest kaks
Kiire elustiiliga peredele ja pirtsakatele sööjatele valmistab James kaks rooga samadest koostisainetest - ühe lastele ja teise täiskasvanutele. Need on retseptid, mis teevad lõpu igasugustele vaidlustele õhtusöögilauas.
Osa 2 - Kodused valmistoidud
James jagab nutikaid nippe kiirete ja tervislike valmistoitude tegemiseks. Tema koduses köögis valmivad tal toitvad road vaid minutitega.
Osa 1 - Pühadelaua lemmikud
Uue sarja esimeses osas kutsub James Martin meid oma kodusesse kööki, kus ta süveneb oma lapsepõlve pühade traditsioonilistesse maitsetesse, lisades veidi vürtsi kaugematest kohtadest.