Logo
Nähtav ainult Eestis.

Tapja lummuses

Eve ja Villanelle keskenduvad löögi andmisele Kaheteistkümne pihta, riskides oma eludega. Carolyn naaseb koju reeturina ning peab tegutsema kiirelt, et kasutama luureinfot selleks, et mängu tagasi saada.
USA, Suurbritannia
2022
Osa 8 - Tere, kaotajad
Eve ja Villanelle keskenduvad löögi andmisele Kaheteistkümne pihta, riskides oma eludega. Carolyn naaseb koju reeturina ning peab tegutsema kiirelt, et kasutama luureinfot selleks, et mängu tagasi saada.
Osa 7 - Surnud asjad võivad ka ilusad olla
Eve võtab ette veelgi ulatuslikuma kättemaksumissiooni Kaheteistkümne vastu ja mõistab, et vajab Villanelle'i abi. Villanelle'il tekib uue palgamõrvariga lähedam kokkupuude ja Carolyn leiab värsket infot, mis võib ta koju viia.
Osa 6 - Vahva, minu võit!
Eve ja Villanelle kohtuvad taas, enne kui kumbki eraldi oma missiooniga jätkab. See viib Villanelle'i ühe teise Kaheteistkümne palgamõrvari jälile. Eve on oma kättemaksumissiooni täideviimisele päris lähedal ja Carolynil tuleb seista vastamisi kummitusega minevikust.
Osa 5 - Ära liialt kiindu
Eve süübib oma sihtmärgi minevikku ja paljastab mõned saladused. Villanelle naudib taas tapmist, olles otsustanud kõigile oma rõhujatele kätte maksta. Carolyn leiab ühe Kaheteistkümne juhtfiguuri.
Osa 4 - Piinad ja nälg
Eve uurib edasi juhtlõnga Kaheteistkümne kohta. Villanelle aga tõuseb tagasi jalule ja otsustab jätkata sellega, mis tal hästi välja tuleb - tapmisega. Carolyn leiab Kuubalt ühe vana tuttava ja asub omapäi tegutsema.
Osa 3 - Beežides saabastes vikerkaar
Pärast Eve'i poolset tõrjumist otsustab Villanelle abi mujalt otsida. Eve saab juhtlõnga ühe Kaheteistkümne juhtiva isiku kohta, samas kui Carolyn teeb huvitavaid avastusi.
Osa 2 - Ära söödaks lange
Villanelle'i püüdlused uut lehte keerata hakkavad tappa minema, Eve aga leiab üles Helene'i, kellest võib tal Kaheteistkümnele kätte makstes abi olla.
Osa 1 - Kasta mind sisse
Pärast Eve'i ja Villanelle'i kohtumist sillal asub Eve kättemaksumissioonile; Villanelle püüab tõestada, et ta ei ole koletis, ning leiab endale uue kogukonna.
Osa 8 - Kas sina juhid või juhin mina?
Konstantin üritab põgeneda; Eve ja Villanelle aga otsivad selgust oma tuleviku osas.
Osa 7 - Kaunis koletis
Juurdluse toppamine tekitab Carolynis meelehärmi. Eve otsib märke Villanelle'i asukohast. Villanelle ja Dasha moodustavad surmava liidu. Konstantin hakkab pingele alla vanduma.
Osa 6 - Mängu lõppvaatus
Juurdluse jätkudes avastab Carolyn, et talle lähedased varjavad tema eest infot. Eve leiab juhtlõnga, mis võib ta Villanelle'i jälile aidata, kuid Villanelle'il on mõõt täis ja ta vahetab suunda.
Osa 5 - Kas sa oled Pinnerist?
Villanelle külastab oma perekonda Venemaal. Esmapilgul tundub, et taaskohtumine annab talle võimaluse sidemeid värskendada ja lapsepõlve kohta vastuseid saada, kuid siis saabub selguse hetk, mis ta rööpast välja viib.
Osa 4 - Polegi rooste läinud
Eve püüab Nikoga suhteid siluda; Villanelle saab häid uudiseid oma oodatud ametikõrgenduse kohta, kuid ometigi tunneb, et midagi on ta elus puudu; Dasha otsib Villanelle ettearvamatuse vastu rohtu.
Osa 3 - Koosolekud küpsistega
Villanelle võtab vastu töökoha, mis ta Londonisse tagasi viib; kui Eve ja Bitter Pilli tiim avastavad juhtlõnga, mis neid Kaheteistkümne juurde viia võib, osutuvad Carolyni Moskva kontaktid kasulikuks. Konstantinile avaldatakse igast küljest survet.
Osa 2 - Mõttetu juhatus
Eve ja Carolyn on toibumas. Eve moodustab Kenny kolleegidega Bitter Pillis ootamatu liidu ja Villanelle veendub selles, et juhatus ei ole päris see, mida ta oodanud oli.
Osa 1 - Tasapisi ahvi jälil
Eve püüab eluga edasi minna pärast seda, kui Villanelle teda tulistanud oli. Samuti läheb edasi Villanelle, kuni keegi tema minevikust temaga ühendust võtab. Carolyni õõnestatakse tema töö juures ning Kenny otsib Kaheteistkümne kohta infot juurde.
Osa 8 - Olen nii väsinud
Villanelle võtab šantaažiks pantvangi, Eve aga saab teada suuremast vandenõust ja jääb vankumatult Villanelle’i jälil püsima.
Osa 7 - Ma ei taha vaba olla
Villanelle leiab end ohtlikus olukorras lõksust, samal ajal kui Eve uurib võimalikku juhtnööri.
Osa 6 - Vii mind vanglasse!
Villanelle smuugeldatakse salajasele missioonile Vene vanglasse, Eve ja Carolyn aga sõidavad maale infot otsima.
Osa 5 - Mul on vannitubadega kiiks
Pärast ehmatavalt nappi pääsemist Villanelle'ist laseb Eve nuhi salakorterisse paigutada, kuid Villanelle pole kaugel.
Osa 4 - Vabandust, kallis
Leinav Eve saab aimu nuhi olemasolust, samal ajal kui Villanelle’ile ja veel kahele palgamõrvarile tehakse ülesandeks tappa Briti luure liige.
Osa 3 - Ma ju tean sind!
Pärast Berliinis toimunud tapmist lähevad Eve ja Bill sinna asja uurima, teadmata, kui lähedal nad Villanelle'ile tegelikult on.
Osa 2 - Tegelen temaga hiljem
Eve'le antakse võimalus juhtida salajast MI6 üksust, mille ülesandeks on leida üles Villanelle, kes muutub oma ülemuste meelehärmiks üha hooletumaks.
Osa 1 - Kena nägu
Ülipõnev Briti põnevussari, mis on aastate jooksul pälvinud 19 Emmy nominatsiooni. Ühte peategelast Villanelle'i kehastav Jodie Comer on võitnud oma rolli eest Emmy, teise peategelase Eve'i osatäitjana mängiv Sandra Oh aga Kuldgloobuse. Kui mõrvatakse Vene poliitik, saab igavlev MI5 turvatöötaja ülesandeks kaitsta sündmuse ainsat tunnistajat ning peagi leiab ta end kokkupõrkekursilt ohtliku ja erakordse palgamõrvariga.