Logo
Vaadatav 979 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Armastuse hind

Seyran valmistab end ette romantiliseks õhtuks Feritiga, ent paar pöörab kiirelt tülli. Miski ei lähe nii, nagu Seyran loodab. Ferit on Zerrini sõnade pärast endast väljas. Zerrin külastab seekord Gülgünit. Ta räägib Gülgünile oma tütre olukorrast ja annab teada, et on valmis tegema kõik, et Ferit Peliniga abielluks. Gülgün tunneb end poja täitmata lubaduste ja Zerrini ähvarduste tõttu nurka surutuna.
Türgi
2022
Osa 77
Seyran valmistab end ette romantiliseks õhtuks Feritiga, ent paar pöörab kiirelt tülli. Miski ei lähe nii, nagu Seyran loodab. Ferit on Zerrini sõnade pärast endast väljas. Zerrin külastab seekord Gülgünit. Ta räägib Gülgünile oma tütre olukorrast ja annab teada, et on valmis tegema kõik, et Ferit Peliniga abielluks. Gülgün tunneb end poja täitmata lubaduste ja Zerrini ähvarduste tõttu nurka surutuna.
Osa 76
Zerrin ei räägi Halisile kõigest, mis Feriti ja Pelini vahel juhtus, kuid tuletab Halisile meelde tema tütart Nükhetti. See ajab eaka mehe endast välja. Halis küsib Feritilt, kas Zerrin võis teda külastada mingil muul põhjusel, aga Ferit eelistab vaikida. Seyran otsustab astuda sammu, et muuta tema suhe Feritiga intiimsemaks. Fuat ja Asuman räägivad perele lapsendamisotsusest. Gülgün, Ifakat ja Orhan ei toeta nende otsust.
Osa 75
Asuman ja Fuat otsustavad anda abielule uue võimaluse otsusega laps adopteerida. Noored veedavad mägimajas meeleolukalt aega. Siis aga lähevad Ferit ja Seyran tülli, sest Ferit kuuleb pealt Seyrani ja Suna juttu. Ta saab teada, et Seyran peab teda isekaks ja ebausaldusväärseks. Ferit teeb ettepaneku lahutada. Pelin helistab Feritile, et anda talle teada, et ta ema Zerrin läheb ettevõttesse. Zerrin kohtub esmalt Halisi, siis Feritiga. Ta nõuab, et ta täidaks Pelinile antud lubadused.
Osa 74
Pärast Efe ähvardusi hoiatab Defne Gülgüni ja Ifakati Seyrani lepingu ülesütlemise tagajärgede eest. Seyran, Ferit, Asuman, Fuat, Suna ja Abidin sõidavad koos mägimajja puhkama. Asuman ja Fuat ei leia oma probleemidele lahendust, ent ka Seyrani ja Feriti vahel puhkevad uued pinged. Orhan ja Gülgün kavatsevad Halisi ettevõttest eemale hoida, aga Ifakat on kahtleval seisukohal.
Osa 73
Asuman, Seyran ja Suna võtavad nõuks minna koos väiksele väljasõidule, et olla natukene häärberist eemal ja puhata. Seyran plaanib Asumani ja Fuati lepitada ning Ferit on talle abiks. Tüdrukud teevad aga teel avarii. Ferit, Fuat ja Abidin on nende pärast mures. Halisit kummitavad minevikumälestused. Pelini ema Zerrin jõuab välismaalt kodumaale, et Pelinile toeks olla. Ta tahab Feritiga rääkida. Halis eraldab Kazimile tema asjaajamisteks kabineti.
Osa 72
Orhan räägib Gülgünile firma kohta šokeerivaid tõsiasju. Fuat saabub purjus peaga koju ja kuulutab kõigile valjul häälel, et lahutab Asumanist. Asumani ja Fuati abielu on karil ning Halis palub Seyrani abi, et seda probleemi lahendada. Ifakat annab Sunale mõista, et ta peab Fuati temale sobivaks partneriks. Asuman otsustab häärberist lahkuda.
Osa 71
Seyran kahtleb taas Feritis, aga ta ei tea Feriti üllatusest midagi. Asuman üritab oma abielu Fuatiga päästa, Fuat aga tekitab uusi probleeme juurde. Feriti romantiline üllatus lähendab teda Seyraniga, ent Seyran ei suuda ikka Feriti varasemate tegude tõttu teda usaldada. Suna ja Abidin avaldavad teineteisele oma tundeid.
Osa 70
Pärast Feriti tehtud üllatust Seyranile otsustab Seyran loobuda Efe projektist. Ferit on selle üle üliõnnelik ja ta hakkab Seyranile ette valmistama uut üllatust. Fuat on Halisi peale pahane, et too alati Feritit soosib. Kui ta õhtusöögilauas oma pahameelt julgeb väljendada, läheb Halis selle peale nii raevu, et Fuat hakkab nutma. See juhtum tekitab pingeid ka Asumani ja Fuati vahel. Kazim nõuab Hattucilt, et ta küsiks Halisilt ettevõttesse talle isiklikku kabinetti.
Osa 69
Seyran teeb ootamatu külaskäigu Korhanite ettevõttesse, et Feritit üllatada, aga ta näeb, et teda pole kohal. Fuati abiga leiab ta Feriti koos ühe naisega kohvikust. Seyran saab olukorrast valesti aru ja käitub naisega ebaviisakalt. Seyran kahetseb oma tegu, aga tal on endiselt raske Feritit usaldada. Ferit on Fuati peale pahane, et ta Seyranile ära rääkis, kus ta on. Orhan ja Fuat kardavad, et Halis võib avastada nende salaja tehtud välismaised investeeringud. Hattuc ja Halis saavad salaja kokku.
Osa 68
Seyran lubab Feriti enda kõrvale voodisse. Ferit tunnistab Seyranile, et armastab teda. Seyran on heas tujus, ent peab siiski mängima raskesti kättesaadavat ja hoidma Feritil silm peal. Seyran valmistab Feritile hommikul ta lemmikhommikusöögi. Tööl olles palub Ferit vanaisalt luba, et töölt varem lahkuda, sest tal on plaan Seyranit üllatada. Ifakatil on kõrini sellest, et Latif tema asemel majapidamist juhib.
Osa 67
Seyran kohtub Peliniga, et paluda temalt tema käitumise eest vabandust ja et ent talle õigustada. Õhtul seavad Kazim, Hattuc ja Esme end valmis, et minna Korhanite häärberisse õhtust sööma. Ent kui Kazim näeb, kui palju kõnesid on ta tädi saanud Halisilt, tekivad temas kahtlused ning ta otsustab õhtusöögile ilmuda üksi. Orhan lõpetab suhte Ifakatiga. Asuman näeb Abidini ja Sunat koos.
Osa 66
Järgmisel päeval lähevad Orhan ja Fuat tööle koos Halisiga. Kõik püüavad olla eriti hoolikad. Orhan on ilmselgelt isa tööle naasmise pärast mures, kuid leiab lohutust Defne juurest. Ferit saadetakse raamatupidamisosakonda karmi raamatupidaja käe alla tööd õppima. Ifakat tahab, et Sultan leiaks tõendeid Seyrani mineviku kohta Yusufiga. Sultan ähvardab Yusufit, kuid ka Yusuf teab midagi, millega Sultanit ähvardada. Seyran otsustab kohtuda Peliniga.
Osa 65
Halis on ülimalt pettunud, kui on saanud teada, mida kõike ta pere tema selja taga teinud on. Õhtusöögi ajal räägib Halis kõigile, mil moel ta neid karistab. Ta teeb kõigile teatavaks ka uudised, et naaseb tagasi tööle ja häärberis kehtivad nüüd uued reeglid. Orhanile mõjuvad isa sõnad nii rängalt, et ta saab paanikahoo. Ka Seyran on kehtestanud Feritile uued reeglid. Kõik on Seyrani peale pahased, ent Seyran üritab tugev olla.
Osa 64
Seyranil on nüüd lõplikult kõrini sellest, et Pelin häärberist lahkunud pole. Ta viskab ta häärberist välja, tirides teda juustest. Halis vihastab Seyrani peale, kui näeb aknast, kuidas ta Feritit tuppa ajab. Kuid pärast seda, kui Halis on Seyrani ära kuulanud, vihastab ta hoopis oma pereliikmete peale, kuna talle on nii palju valetatud. Ferit on elevil, kui Suna ütleb talle, et ta õde tegelikult armastab teda.
Osa 63
Abidin tunneb end juhtunus süüdi ja mõtleb töölt lahkuda. Suna hoiab teda tagasi ja lohutab teda. Hommikul sõidavad Ferit, Halis, Orhan ja Latif Serteri ja tema sugulastega kohtuma, et kokkuleppele jõuda. Tänu Halisi võimule jõuavad nad kokkuleppele ilma, et keegi viga saaks. Pärast kohtumist läheb Ferit tagasi Kazimi poole. Seal näeb ta, et nende pool on külas Defne ja Efe. Ta on Seyrani peale väga pahane. Pelin elab endiselt Seyrani ja Feriti magamistoas.
Osa 62
Korhanid on haiglas, et olla toeks Feritile ja Kazimile. Nüüd, kus Ferit on haavatud, on Seyran temaga leebem, ent süüdistab juhtunus endiselt Pelinit ega suuda oma viha maha suruda. Peagi pääseb Kazim koju tagasi pere juurde ja Ferit jääb samuti koos Seyraniga nende poole. Pelin on üksi Seyrani ja Feriti magamistoas ja tunneb end juhtunu pärast süüdi.
Osa 61
Seyran tunneb end halvasti kutsumata külalise pärast, kes nende majas elab ja tunnistab õhtusöögi ajal Halisile, et Ferit tõi oma tüdruksõbra häärberisse. Kazimit ja Feritit ründavad Serteri mehed. Kazim püüab Feritit kaitsta, aga neid tulistatakse. Sündmused võtavad tõsisema pöörde, kui Halis saab teada, miks Feritit rünnati. Ta üritab leida mehed, kes Feritit ja Kazimit ründasid, et neid karistada. Õnneks pääsevad Kazim ja Ferit kergete vigastustega.
Osa 60
Seyran saabub Defne kontorist koju, et näha, kas Pelin on endiselt tema ja Feriti magamistoas. Ta nutab salaja ja kurdab Sunale oma muret. Suna räägib isale Feriti teost, sest ei taha, et ta õde peaks enam nutma. Kazim on Feriti peale pahane ja kutsub ta välja, et teda hoiatada. Ferit saab oma äia käest noomida, kuid nad lepivad lõpuks ära, kui Ferit veenab Kazimit selles, et ta süda on õige koha peal.
Osa 59
Serter tuleb Pelinilt vabandust paluma. Ferit näeb, et Pelin on oma korteris Serteri pärast ohus. Ta toob Pelini oma koju. See paneb Seyrani kannatuse korralikult proovile. Seyran lahkub vihahoos koos Sunaga kodust ja läheb Efega tööd tegema. Gülgün on olukorra pärast maruvihane, aga Abidin ja Ferit veenavad teda, selgitades, et Pelin on suures hädas.
Osa 58
Ferit ähvardab uuesti Defnet ja Efet ning nõuab neilt, et nad Seyraniga koostööd ei teeks. Serter kaotab Pelini pool enesevalitsuse ja peksab ta korteri segi. Pelin helistab suures hirmus Feritile ja palub ta abi. Ferit aitabki teda ja jääb tema juurde. Seyran aga on kodus Feriti pärast mures. Orhan üllatab Defnet oma külaskäiguga. Orhan hoiatab Abidini. Vihane Abidin näeb Diclet ja Yusufit koos ja ründab Yusufit.
Osa 57
Ferit ja Seyran ei lõpeta tülitsemist projekti pärast. Suna kuuleb, et Ferit ähvardab Pelini uut kallimat Serterit ja on seepärast sekeldustesse sattunud. Ta räägib sellest ka Seyranile, et Feritit ei tasu usaldada. Selle peale otsustab Seyran minna koos oma õega Efe ja Defne korraldatud õhtusöögile. Ka Ferit ilmub kohale ja korraldab seal skandaali. Ifakatti ja Orhanit hirmutab Feriti käitumine.
Osa 56
Serteri onu peab Abidini auto kinni, et teda hirmutada, ent autos on sel hetkel ka Kazim ja Suna. Ferit ja Seyran ei leia Seyrani alla kirjutatud projekti suhtes ühist meelt. Efe üritab Seyranit tagant kiirustada. Kazim saabub häärberisse, et rääkida Orhani ja Feritiga Seyrani uuest koostööst. Ta toetab oma tütre otsust täielikult. Ferit hoiatab Sunad Ifakati nõuannete eest.
Osa 55
Ferit on Seyrani peale maruvihane, et ta kohtumisele ilma temata läks. Seyran avaldab perekondlikul õhtusöögil kõigile, et kirjutas lepingule alla. Kõik on tema peale vihased. Ifakat kutsub Seyrani enda tuppa temaga rääkima. Ferit läheb Pelini juurde teda ähvardama, et ta Serteri jalamaid maha jätaks. Pelinile on meelt mööda, et Ferit armukade on. Ifakat on veendunud, et Ferit teab tema salasuhtest Orhaniga. Ferit läheb ka Defnet ja Efet ähvardama.
Osa 54
Orhan ja Ifakat arvavad, et Ferit võib nende suhtest teada. Nad otsustavad olla ettevaatlikumad ja eemalduvad mõneks ajaks teineteisest. Seyran läheb ilma Feritita Defne ja Eefega kohtuma, kui Ferit õigeks ajaks välja ei ilmu. Ferit jääb Seyrani juurde hiljaks, sest vastasseis Serteriga osutub oodatust aeganõudvamaks. Feritit üllatab see, et Serter pole inimene, kelleks ta teda pidas.
Osa 53
Ferit on Seyrani uue tööpakkumise vastu. Seyran aga jätkab võitlemist selle nimel, mida tahab. Ka Seyrani isa Kazim lubab tal minna moedisaineri Efega rääkima. Ferit läheb Pelini poole ja näeb, et ta käib endiselt Serteriga läbi. Ta kutsub Serteri järgmisel päeval rääkima. Ferit soovib Orhani ja Ifakati suhtest rohkem teada saada, seepärast uurib ta Sultanilt Ifakati saladuste kohta. Sultan ütleb Feritile, et Ifakat peab Sunat sobivaks ta vanemale vennale Fuatile. Sultan hoiatab Ifakati, et ta oleks Orhaniga suheldes ettevaatlikum.
Osa 52
Ferit käitub Orhani ja Ifakatiga kalgilt ja ebaviisakalt. Defne teeb Seyranile ahvatleva pakkumise saada kuulsa rõivabrändi reklaamnäoks. Kõik peale Gülgüni ja Asumani on selle mõtte vastu. Ferit palub, et Defne oma pakkumisest loobuks, aga Defne ei võta teda kuulda. Seyran aga läheb oma isale tööpakkumisest rääkima ja tema luba küsima. Seyranil õnnestub oma isa ümber veenda, et minna projektist rääkima.
Osa 51
Feritil on raske endale tunnistada, et ta isal on salasuhe Ifakatiga. Kui ta saab teada, et Seyran teadis sellest suhtest juba varem, kaotab ta aru. Pingete kuhjudes lahkuvad Seyran ja Suna peolt. Samal ajal veedab Pelin Serteriga romantilist õhtut. Ferit saab Defne käest teada, milline ta isa enne abiellumist oli. Ferit flirdib Defnega ja Defne lollitab teda. Ferit läheb Defne koju, aga tema pettumuseks ootab seal teda Seyran. Defne viib Seyrani ja Feriti kokku, et nad saaks rääkida.
Osa 50
Feritile Defne mõttemaailm ei sobi, aga Seyran ja Suna on naisest suures vaimustuses. Defne kutsub nad õhtul peole. Ferit ei kavatse peole minna, aga kui ta saab teada südantlõhestava tõe Orhani ja Ifakati kohta, otsustab ta siiski koos Suna ja Seyraniga kohale minna. Keegi ei mõista, miks Ferit nii palju joob. Ferit tahab Defne käest teada, kuidas ta tema isaga tutvus.
Osa 49
Ferit satub nägema oma isa Orhanit koos Ifakatiga. Yusuf räägib Seyranile, et Feriti ja Sultani vahel on midagi. Seyranil on raske seda uskuda, kuid väike kahtlus jääb ta hinge närima. Ta paneb Feriti ja Sultani proovile, et näha nende reaktsiooni. Gülgün soovitab Feritile ja Seyranile ajakirja fotosessioonile minna. Neile on fotosessioonil abiks Gülgüni sõbranna Defne. Orhan on ilmselgelt Defne nime kuuldes ärritunud.
Osa 48
Kõik saavad maamajas Feriti korraldatud suursugusel aastavahetuse peol kokku. Arvatakse, et Halis ei ilmu kohale, ent ta saabub, et kõigiga rahu teha. Ta palub Kazimilt vabandust ja paari pered veedavad üheskoos toredalt aega. Suna teeb Abidinile tähendusrikka kingituse. Ferit loodab Seyraniga üha lähedasemaks saada. Õhtul näeb Yusuf Sultanit ja Feritit autos koos. Ta usub, et neil võib olla suhe.
Osa 47
Ferit räägib Seyranile oma plaanist kutsuda kõik pereliikmed aastavahetuspeole. Ka Seyran on ettevalmistuste pärast elevil, sest saab esimest korda aastavahetust tähistada. Hattuc veenab Halisit pidulikule õhtusöögile tulema ja probleeme lahendama. Ifakatile hakkab silma, et Suna ja Abidini vahel on tekkimas tunded. Ta hoiatab Sunad, et ta hoiaks Abidinga distantsi.
Osa 46
Ferit ja Seyran veedavad öö suvilas. Seyranile meeldib Feritiga aega veeta, ent ta pole valmis veel seda endale tunnistama. Ferit ja Seyran veavad kihla selle peale, kas Ferit suudab pered omavahel lepitada. Feritil on suursugune idee tähistada suvilas üheskoos aastavahetust. Seyran räägib Feritile, kuidas nende peres on aastavahetuse tähistamine olnud alati keelatud. Ferit lubab Seyrani kauaaegse unistuse täita.
Osa 45
Pärast sündmusterohket õhtusööki läheb Seyrani tagasi oma isakoju. Kazim on Halisi solvavate sõnade ja süüdistuste peale pahane. Halis nõuab, et Kazim neile loovutatud korterist välja koliks. Kazim annab käsu järgmiseks päevaks asjad pakkida, et sõita tagasi Gaziantepisse. Sel ajal, kui naised asju pakivad, saabub Ferit ja röövib Seyrani. Nad lähevad suvilasse, et oma suhet arutada.
Osa 44
Just siis, kui Seyran ja Ferit lõpuks ära lepivad ja lähedasemaks muutuvad, puhkeb nende vahel järjekordne tüli, kui Ferit jätab Seyrani üksi restorani, et Pelinit kontrollima minna. Ferit läheb marru, kui näeb Pelinit teise mehega lõunat söömas. Kazim on endiselt Feriti sündsusetu käitumise pärast vihane ja ütleb Halisile, et viib Seyrani tagasi koju. Kui Halis jätab lõpliku otsuse Seyrani teha, šokeerib Seyran oma vastusega Korhanite pere.
Osa 43
Kõik laheneb, kui Ferit otsustab New Yorki mitte lennata. Lisaks paraneb Halis, mille üle kogu pere rõõmustab. Kuigi Ferit seda ei tunnista, on selge, et ta jäi koju ka Seyrani pärast. Pelin on solvunud, et Ferit ta ära unustas ja soovib oma eluga edasi liikuda. Ta palub oma nõol Burakil korraldada kohtumine Serteriga. Hattuc lubab Seyranil tagasi oma abikaasa juurde minna. Hattuci palvel kutsub Halis Kazimi õhtusöögile.
Osa 42
Seyran püüab teha kõik, et Feritit takistada. Halis tunneb end halvasti ja ta toimetatakse haiglasse. Kõik üritavad Halisi tervise nimel ta eest varjata, et Ferit New Yorki lendas, kuid see osutub ebavajalikuks, kui Ferit saabub haiglasse oma vanaisa vaatama. Feriti kohalolek rõõmustab kõiki, iseäranis aga Seyranit. Halis lepib Feritiga ära ja palub temalt, et ta kodust ei lahkuks.
Osa 41
Ferit on oma otsuses üksi New Yorki sõita kindel. Pelin on nii meeleheitel, et palub Seyrani abi, et too teda peataks. Seyran näeb hommikul Pelini sõnumit, põgeneb Suna abiga isa kodust ja sõidab Yusufiga lennujaama, et jõuda sinna enne Feriti lendu. Yusuf usub, et Seyran põgeneb hoopis koos temaga, kuid peab pettuma, kui näeb lennujaamas pealt Seyrani julget sammu.
Osa 40
Kazim lukustab oma tütred tuppa. Ta on vihane, et Seyran ei suutnud oma abikaasat enda kõrval hoida ning karistab tütreid selle eest. Kõik Korhanite häärberis on Feriti pärast mures. Pelin ja Ferit jõuavad Pelini perele kuuluvasse suvilasse. Seal räägib Ferit talle oma muredest. Nende vahel puhkeb tüli ja Ferit avaldab plaani minna New Yorki, et alustada seal uut elu. Pelin soovib Feritiga kaasa sõita, aga mees pole nõus. Öösel hiilib Ferit koju, et asju pakkida.
Osa 39
Feritit haavab see hingepõhjani, kui Halis lööb ta kõigi ees põrandale pikali. Ta lahkub kodust, et minna Peliniga kuhugi, kust neid ei leita. Seyran tunneb kahetsust, sest süüdistab end Feriti kodust lahkumises. Feriti pereliikmed otsivad teda taga. Orhan otsib Ifakatilt tuge. Abidin võtab vägisi Taylanilt Feriti fotod. Kui Kazim saab teada, et lehtedes avaldatud pilt on uus, viib ta oma tütred tagasi koju.
Osa 38
Ifakat õpetab Sunale kombeid ja selgitab, miks on oluline end enesekindlana tunda. Yusuf läheb Kazimi juurde, et rääkida talle tõtt Feriti öistest seiklustest. Seyran pärib Feritilt asjade kohta, mida ta aastate jooksul Pelinile öelnud on. Ta hakkab arvama, et Ferit kannatab alaväärsuskompleksi käes, mistõttu oli ta küsinud ka tema mineviku kohta Yusufiga. Abidin saabub halbade uudistega. Pärast Yusufilt kuuldut tuleb Kazim häärberisse Seyranit ja Sunat koju tooma. Halis palub Seyranil rääkida talle lehtedes ilmunud fotode kohta tõtt.
Osa 37
Pelin on pärast Gülgüniga vestlust suures masenduses. Ta on otsustanud Feriti kõnedele mitte vastata. Suna saabub Korhanite häärberisse. Ta saab endale isegi oma toa. Ifakat lubab Sunale leida väärilise abikaasa. Ferit läheb Taylani juurde aru pärima, siis läheb endast välja ja lööb Taylanit. Ajakirjanik on aga rünnakuks hästi valmistunud ja saab juhtunust pildid. Seejärel tormab Ferit Pelini poole, et süüdistada teda uudise ilmumises.
Osa 36
Kazim on uudise peale marus ja läheb otsejoones Korhanite häärberisse. Ferit ja ta pere väidavad Kazimile ja Halisile, et tegu on vana fotoga, mis on tehtud ajal, kui Ferit veel abielus polnud. Seyran näeb oma isa ja Yusufit rääkimas ning see ajab ta segadusse. Ferit näeb neid kõiki koos ja kaotab enesevalitsuse. Kazim ei tea Seyrani ja Yusufi vahelisest suhtest midagi ja palub Yusufil häärberis toimuval silm peal hoida.
Osa 35
Kui Ferit palub Seyranilt teenet, et ta tuleks kõmuajakirjanikuga rääkima, siis lähevad nad tülli. Järgmisel päeval on Seyran meelt muutnud ja paar kohtub Taylaniga, et veenda meest uudist mitte avaldama. Taylan lubab paarile, et uudist ei avaldata, kuid peagi on uudis siiski leheveergudel. Korhani häärberis käib sagin selle nimel, et Halis uudist ei näeks, aga Kazim on juba uudisest teadlik. Halis ja Hattuc saavad kokku ja vestlevad minevikuhaavadest.
Osa 34
Gülgün kutsub Pelini häärberisse. Seyranit solvab Gülgüni käitumine hingepõhjani. Gülgün palub Pelinil Feritiga suhe lõpetada, kuna ta poeg on nüüd abielus ja nende suhte jätkumine kahjustaks kõiki osapooli. Orhanil õnnestub kõmuajakirjanik nõusse saada, et ta Feriti kohta uudist ei avaldaks, ent peagi on Feriti pere maine taas ohus. Ferit ja Seyran viivad Suna osturetkele. Pärast poodlemist kutsub Abidin Suna jäätist sööma.
Osa 33
Feriti õhtu lõpeb Pelini ja kahe tüdruku vahelise kaklusega. Kõmuajakirjanik Taylan jäädvustab juhtunu. Ferit teab, et ta on suures hädas, kui fotod peaksid uudistesse jõudma. Ta teeb endast kõik oleneva, et Taylani veenda uudist mitte avaldama. Ta räägib oma murest ka mõnedele oma pereliikmetele, kes kõik püüavad juhtunut Halisi eest varjata. Sultan vihastab, kui näeb oma tütart Diclet Yusufiga flirtimas.
Osa 32
Ferit on vapustatud, kui saab teada, kuidas Kazim sundis Seyranit temaga abielluma, aga ta surub oma tunded alla. Lauatennise võistluse kaotab Seyran. Kui paar koju tagasi jõuab, kasutab Ferit uuesti võimalust Seyranile läheneda, aga ta saab aru, et Seyran ei taha teda. Ferit hakkab Seyranilt küsima ta mineviku kohta Yusufiga. Yusufi vale rikub Feriti tuju. Ta helistab Abidinile, et minna välja rahunema.
Osa 31
Halis külastab Kazimit ja tõstatab Suna teema. Koos Ifakatiga teeb ta Kazimile ettepaneku, millest ta ei suuda keelduda. Pärast sellist uudist saabub Suna koju taas mõneks ajaks rahu. Fuat ja Asuman veedavad Feriti ja Seyraniga koos aega. Ferit ja Seyran lähevad lauatennise võistlust lõpetama, kuid lähevad külla ka Kazimile. Ferit kuuleb Kazimilt, et Seyranil polnud vähimatki soovi temaga abielluda.
Osa 30
Suna saabub koju hirmununa. Hattucil õnnestub Kazim ümber veenda, et ta oma tütart ei karistaks. Ferit räägib Halisiga ja palub tema abi, et Suna päästa. Halis lubab teda aidata ja otsustab rääkida Kazimiga. Ferit viib Seyrani välja ja nad satuvad Pelini, Buraki ja nende sõpradega samasse restorani. Burak soovib Pelinile tutvustada üht noormeest Serterit. Ferit muutub Pelini peale armukadedaks.
Osa 29
Suna päästab Seyrani elu, kui Kazim oma tütart ründab. Kazim siiski ei leia Sunat ning Feritil õnnestub ta koju saata. Suna ei soovi Seyrani elu oma probleemidega rikkuda ja läheb vastu hommikut tagasi koju. Ent Sultan näeb Sunat häärberist põgenemas ja annab sellest kohe Ifakatile teada. Lõpuks saab ka Halis juhtunust teada. Ifakat läheb endast välja, kui tunneb enda õlul liiga palju vastutust.
Osa 28
Hommikul asuvad Seyran ja Ferit tegutsema. Nad ostavad suure vaiba, et Suna sinna sisse peita ja ta Korhani häärberisse tuua. Kui Suna helistab isale, et anda teada, et temaga on kõik korras, palub Kazim Orhanil tema tütar üles otsida. Orhan kahtlustab, et Ferit võib salaja Suna nende häärberisse tuua. Esme kaotab enesevalitsuse, Hattuc aga astub ta kaitseks välja. Kazim läheb õhtul häärberisse Sunat otsima.
Osa 27
Abidin viib Suna Pelini koju, kus kõik noored hiljem kokku saavad. Õhtusöögi ajal tuleb Feritil pöörane idee viia Suna salaja Korhanite häärberisse. Kui Seyran ja Ferit tagasi koju lähevad, leiab Seyran oma toa terrassilt kutsumata külalise. Seyran hoiatab Yusufit veel kord. Kazim on marus, kui saab teada, et Sunat pole kodus ja elab end Esme peal välja. Hattuc on Suna pärast mures. Abidin on Sunast huvitatud.
Osa 26
Ferit üllatab Seyrani Suna päästmisega. Hommikul lähevad nad koos Kazimi koju, et aidata Sunal põgeneda. Suna on algul kahtleval seisukohal, aga lõpuks on ta nõus. Seyran ja Ferit üritavad Kazimi ja Hattuci tähelepanu eemale tõmmata, kui Suna põgeneb. Abidin aitab neid. Neil õnnestub Suna majast välja saada, ent Seyran tunneb end ärevalt, kui saab teada, millise peidukoha Ferit Suna jaoks leidnud on.
Osa 25
Kui Gülgün helistab Seyranile, et Feriti kohta küsida, mõistab Seyran, et Ferit on Peliniga, kuid ta ei anna teda välja. Ta räägib Sunaga tema ja Feriti vahelisest juhtumist. Kazim kuuleb nende vestlust ning otsustab panna Suna mehele lesele ja saata ta Antepisse. Suna palub Seyranilt abi. Seyran räägib juhtunust Feritile ja palub tal Suna päästa. Ferit lubab aidata, kuid tal on üks tingimus.
Osa 24
Sunale leitakse uus peigmehe kandidaat ja Seyran kutsutakse koju õhtuks ettevalmistusi tegema. Suna on isa otsusest väga nördinud. Ka Esme on endast väljas. Meister Necip tunnustab Feritit sõrmuse disani eest, mille ta Seyraniga joonistas. Ferit läheb Pelini juurde, kui Seyran on oma pere juures. Ta läheb Peliniga välja, aga õhtu ei lõppe hästi, sest Ferit jääb purjus peaga autojuhtimisega vahele.
Osa 23
Suna, Seyran ja Ferit saabuvad häärberisse ja näevad Feriti ja Seyrani toas Pelinit. Ka Asuman pole Suna kohaloleku üle ülemäära rõõmus. Sultani tütar Dicle flirdib Yusufiga. Ferit tunneb end eelmise õhtu pärast halvasti ja räägib Seyranile tõtt. Sunal on nii piinlik, et ei suuda oma õele otsagi vaadata. Seyran ei usu, et Ferit on süütu ja nad lähevad tülli. Kazimil on Suna jaoks omad plaanid.
Osa 22
Halis otsustab Kazimit külastada, kuid kohtub hoopis Hattuciga. Halisi ja Hattuci vestlus muutub emotsionaalseks. Ferit, Fuat, Suna ja Seyran lähevad õhtul koos välja ja veedavad meeleoluka õhtu. Seyran üllatab Feritit suurepärase klaverimänguoskusega. Pelin üritab Feriti tuppa hiilida, kui ta Yusufile vahele jääb. Suna joob end purju ja suudleb Feritit. Abidin näeb seda pealt ja saab Feriti peale vihaseks.
Osa 21
Kui Seyran ja Ferit lepivad kokku, et heidavad Yusufi ja Pelini oma elust välja ja teevad kõike koos, palub Ferit Ifakatilt luba, et koos Seyraniga terve päev häärberist väljas veeta. Paar alustab päeva mereäärses kohvikus hommikusöögiga, seejärel lähevad nad trenni tegema, kus nad aga satuvad sekeldustesse. Suna veedab päeva Fuatiga, kui saabub uudis Seyranilt. Fuat tõttab vennale appi.
Osa 20
Suna on Fuatile tööasjus abiks, kui ta hakkab järsku maha aetud kohvi pärast nutma. Fuat püüab teda lohutada, kui sisse astub Asuman. Kazim väljendab oma rahulolematust korteriga Halisile. Lahkudes kuuleb ta oma tütreid Yusufiga rääkimas ja läheb juhtunu peale raevu. Seyran kardab, et ta isa võib ta õele midagi kodus teha. Feritil hakkab Seyranist kahju ja ta hirmutab Kazimit, et Sunat kaitsta.
Osa 19
Kui Yusuf palub Halisilt abi, öeldes, et ta on Seyrani kauge sugulane, annab Halis talle häärberis tööd. Seyran ja Ferit on sellest otsusest väga löödud. Ferit ei toeta Seyrani ülikooli mineku mõtteid. Ferit palub oma emal Yusuf kuidagi minema ajada. Seyran on murelik, kuna ta isa ja Suna tulevad häärberisse ja Kazim võib Yusufi ära tunda. Burak üritab Pelinit veenda, et ta suhte Feritiga lõpetaks.
Osa 18
Pelin paneb Seyrani kannatuse proovile, kui tuleb nende õhtusöögilaua juurde. Suna ähvardab Pelinit. Pärast prantsuskeelset telefonivestlust tärkab Fuatis huvi Suna vastu. Kõik laua ääres on Sunast vaimustatud ja Kazim on oma tütre üle uhke. Kazim tõstatab õhtusöögil ka majateema. Seyran ja Ferit sõlmivad Pelini ja Yusufi suhtes kokkuleppe, kuid Seyran ei tea, et see läheb talle maksma ta ülikoolihariduse.
Osa 17
Ferit jääb Pelini poole ööseks, ent jääb hommikul koju hiljaks. Seyran ja Abidin aitavad tal märkamatult häärberisse jõuda. Ferit lubab Peliniga 3. koosveedetud aastat tähistada, kui selgub, et tal tuleb minna välja õhtustama Seyrani perega. Pelin saabub samasse restorani ja kuuleb pealt Seyrani ja Suna vestlust. Nii saab ta teada Yusufist ja sellest, et Feritil võivad olla tekkinud Seyrani vastu tunded.
Osa 16
Halis kuuleb Latifilt, et häärberi uksele koputanud Yusuf on Seyrani ekskallim kodulinnast ning ta otsustab Feritilt ja Seyranilt selle kohta küsida. Ferit päästab Seyrani hädast. Ferit vajab oma haiguse tõttu kiirelt süsti ja Seyran näitab talle, kui väga ta Feritist tegelikult hoolib. Ifakat annab teada, et ta ei mõtlegi lasta Seyranit ülikooli õppima. Ferit kahtlustab, et Pelin petab teda.
Osa 15
Kazimi lärmakas pidu jõuab Orhani kõrvu. Esme, Hattuc ja Suna saabuvad Gülgüni kutse peale häärberisse. Fuatile hakkab Seyrani õde Suna silma. Pärast pikki aastaid kohtuvad taas kunagised armunud Halis ja Hattuc. Ferit on kaotanud usalduse Seyrani vastu ning palub teda jälitada. Ta ründab Yusufit, kui näeb teda taas oma naisega koos. Latif annab Halisile teada olulise uudise.
Osa 14
Yusuf ei jäta Seyranit rahule. Kuigi nad on lahus ja Seyran on nüüd abielus, on ta endiselt lootusrikas ja usub, et Ferit sunnib teda millekski. Seyran muretseb aga seepärast, et mõni pereliige saab juhtunust teada. Kui Ferit kuuleb, et Seyran on talle valetanud, ei suuda ta oma viha talitseda. Tema ja Seyrani vahel puhkeb nii suur tüli, et selle tagajärgede tõttu kannatab kogu pere.
Osa 13
Seyran lepib õega ära. Ta räägib Sunale, et Feriti ja tema vahel pole midagi ning Feritil on kallim, kellega ta edasi suhtleb. Ferit keelab Seyranil Yusufiga kohtuda, ent Seyran kohtub sellegipoolest Yusufiga. Yusuf teeb Seyranile ettepaneku põgeneda, ent Seyran ütleb, et see on võimatu. Ferit leiab eneselegi üllatuseks, et on Seyrani peale armukade. Halis näeb Gülgünit ja Ifakati vaidlemas.
Osa 12
Feritile läheb ilma loata Seyrani tema pere juurde viimine kalliks maksma. Ferit saab Halisilt kõva peapesu ja põgeneb Pelini juurde. Seyran hoolitseb Feriti eest, kui too öösel purjus koju saabub. Asumanile tehakse operatsioon. Seyranit tabab kohutav üllatus, kui Yusuf koputab häärberi uksele. Ferit aitab Seyrani hädast välja. Seyran on Feritiga aus ja räägib talle tema varasemast suhtest Yusufiga.
Osa 11
Kazim on Istanbuli luksuskorterist vaimustatud. Ta soovib kohe Halisit näha, kuid peab pettuma, kui teda ei võeta Korhanite häärberis nii soojalt vastu, kui on lootnud. Samuti räägib Kazim Halisile Feriti haigusest, mida nii kiivalt Halisi eest saladuses hoiti. Ferit viib Seyrani tema pere juurde külla. Suna saab teada põhjuse, miks Ferit valis tema asemel Seyrani ja ta hakkab juhtunus süüdistama oma õde.
Osa 10
Seyran üritab siluda suhteid Sultaniga ja saab lähedasemaks Asumaniga. Feriti töö aga pälvib Necipi tähelepanu. Feriti suhtumine Seyranisse muutub, kui too teda esimese ehte eest kiidab. Asuman satub pealt kuulma Ifakati ettepanekut, kuidas Fuatist Asumani terviseprobleemidest hoolimata isa saaks. Seyran on Pelini häärberisse tungimisest väga häiritud. Seyran saab teada, et Orhanil ja Ifakatil on salasuhe.
Osa 9
Halis annab hommikusöögilauas kõigile teada Feriti uuest töökohast. Ferit pole uudisest vaimustatud, aga tal ei jää muud üle, kui oma vanaisale kuuletuda. Gülgün ja Seyran veedavad päeva koos. Asuman ja Fuat käivad uue arsti juures, kuid saavad paraku halva uudise. Suna annab Seyranile teada, et ta sõidab koos perega peagi neile Istanbuli külla. Suna nõuab, et Yusuf tema ja ta õe rahule jätaks.
Osa 8
Päev algab hinnaliste kingituste jagamisega pere uuele pruudile Seyranile. Ta saab võimaluse lähemalt häärberi ja sealsete elanikega tutvuda. Sultan vihastab Seyrani peale, kui too tema poja Firatiga mängib, mis viib Sultani ja Feriti vahelise konfliktini. Halis kohtub ühekäelise ehtemeistriga Necipiga, et Ferit tema õpipoisiks saata. Gaziantepis kuhjuvad pinged, kui Hattuc annab Kazimile edasi halva uudise.
Osa 7
Seyran tutvub Feriti teiste pereliikmetega. Kui ühed võtavad ta soojalt vastu, siis teised vihkavad Seyranit enne, kui on ta nägugi näinud. Kuigi Seyran on ka kodulinnas harjunud hierarhiaga, näeb ta, et selles peres käib kõik teisiti. Istanbuli ilust lummatud Seyranil pole aimugi, et Antepi jäänud õde on masenduses, sest ta kohta levivad linna peal inetud kuulujutud. Yusuf vannub Korhanitele kättemaksu.
Osa 6
Seyran ja Ferit abielluvad ja noorpaar suundub hotelli. Seyran on pulmaöö eel väga närvis, kuid tal pole muud valikut, kui astuda koos Feritiga nende jaoks ette valmistatud sviiti. Tema suureks üllatuseks ootab neid toas Pelin. Pärast Seyraniga kohtumist hakkavad Pelin ja Ferit jooma, ent Feriti diabeet ägeneb taas. Kui Seyran päästab Feriti, sõidab Korhanite pere tagasi Istanbuli häärberisse.
Osa 5
Feriti ema Gülgün suhtub Seyranisse väga hästi. Ta toetab Seyrani soovi minna ülikooli õppima, mis on Seyranile suureks kergenduseks, sest ta arvas, et tal tuleb oma tulevikuplaanid maha matta. Seyrani suhtumine Feritisse muutub, kui ta saab teada, et ka Ferit ei abiellu oma vabal tahtel. Kõik Seyrani kodus on nukrad, et Seyran lahkub kodust oodatust varem. Seyrani vanatädile Hattucile meenub oma ootamatu lõpuga armulugu.
Osa 4
Seyrani salajane kallim Yusuf kuuleb, et Feritiga abiellub hoopis Seyran. Ta kutsub neiu kohtumisele, ent Seyranil tuleb pettuda, sest Yusuf kardab temaga põgeneda. Korhanid soovivad, et abielu sõlmitaks võimalikult ruttu, seetõttu määratakse laulatuse päevaks ülejärgmine päev. Pinged Orhani ja Ifakati vahel kasvavad ja Ifakat sõidab tagasi Istanbuli. Suna tunneb end lootusetuna. Pelin teeb Feritile üllatuse.
Osa 3
Isand Kazim võtab Korhanite pereliikmed suurejooneliselt vastu. Pähklipoes satub Ferit kokku Seyraniga. Neiu jääb noormehele meelde. Peagi jõuab kätte kihlusõhtu, kus Suna kohtub esmakordselt Feritiga. Suna on külalistele kohvi serveerides nii närvis, et pillab kohvikandiku maha. Ferit märkab Seyranit ja palub vanematel paluda Suna asemel kihlatuks Seyran. Seyran ja Suna on juhtunust šokeeritud.
Osa 2
Naistemehe kuulsusega Ferit annab kallimale Pelinile teada, et teda sunnitakse abielluma, aga ta tahab salaja jätkata vallaliseluga. Pelin katsub asja võtta rahulikult, kuigi naine on ilmselgelt haavunud, et tema väljavalituks ei osutunud. Gaziantepi jõudnud Ifakat valib pruudina välja Suna. Neiu on elevil ja pere hakkab tegema kihlumiseks ettevalmistusi. Suna isa Kazim on uudisest seitsmendas taevas.
Osa 1 - UUS!
Uus Türgi sari! Gaziantepist pärit jõukas isand Halis Korhan elab perega Istanbulis. Kui ta pojapoeg Ferit taas pere mainet kahjustab, käsib perepea oma minial Ifakatil naasta kodulinna ja leida Feritile sobiv pruut. Suna ja Seyran on teise rikka Gaziantepi isandi tütred, kuid neid koheldakse kui orje. Vanema tütre Suna unistus on abielluda. Seyran aga soovib minna ülikooli, kuid ta unistuse ees seisab mitmeid takistusi.