Logo
Vaadatav 3 päeva
Nähtav ainult Eestis.

James Martin: kodused maitsed

James leiutab kiireid retsepte, et valmistada pärast pikka tööpäeva kodus roogi, mis on riukalikult dekadentsed ning tulvil rikkalikke ja kosutavaid maitseid.
Suurbritannia
2016
Osa 12 - Ürdid ja vürtsid
Jamesi Hampshire'i köök täitub basiiliku, lavendli ja India vürtside hõrkude aroomidega, kui seal valmivad värskete ja erksatega maitsetega road.
Osa 11 - Aeglaselt küpsenud
Oma Hampshire'i kodu hubases keskkonnas valmistab James aeglaselt küpsevaid hõrgutisi, mis on ootamist väärt.
Osa 10 - Seikluse maik
Oma koduses Hampshire'i köögis kutsub James meid seiklema kulinaarsetel radadel, valmistades eksootilistest koostisainetest lihtsaid roogi.
Osa 9 - Õhtusöögid peenralt
James paneb otse omaenda köögiviljaaias grilli püsti. Värsked road, mis panevad suu vett jooksma, jõuavad peenralt taldrikule vaid minutitega.
Osa 8 - Kogu pere lemmikud
Inspireerituna enda pere lemmiktoitudest 1970ndatel, annab James paljudele retroroogadele nagu rullbiskviit ja krevetikokteil uue hingamise.
Osa 7 - Luksuslikud jäägid
James valmistab toidujääkidest maitsvaid roogi, mis on teisel korral veelgi paremad. Aitab küll lödidest lihavõileibadest pühapäeva õhtul.
Osa 6 - Rahva lemmikud
Kui lõunasöögile on tulemas külalisi, valmistab James neile efektseid roogi, mis ei jäta kedagi külmaks.
Osa 5 - Kiire ja lihtne
James leiutab kiireid retsepte, et valmistada pärast pikka tööpäeva kodus roogi, mis on riukalikult dekadentsed ning tulvil rikkalikke ja kosutavaid maitseid.
Osa 4 - Peolauale
James valmistab oma Hampshire'i kodus pidulike õhtusöögilaudade krooniks sobivaid roogi, mis on leidlikud selle osas, et lasevad ka tal endal pidu nautida, ning garanteerivad, et külalised saavad unustamatu maitseelamuse.