Logo
Vaadatav 14 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Kodu mägedes

Marie ja Georgi õnne varjutab Marie tervis. Üha sagedamini tabavad Marie’d halvatushood. Georg on talle raskel ajal igati toeks.
Saksamaa
2023
Osa 10 - Vanad rajad, uued teed
Marie ja Georgi õnne varjutab Marie tervis. Üha sagedamini tabavad Marie’d halvatushood. Georg on talle raskel ajal igati toeks.
Osa 9 - Nooremad lapsed
Huberi õdedel ja Leitneri vendadel läheb hästi. Marie ei taha oma iseseisvusest siiski loobuda, kuid Georg leiab siiski koosolemiseks võimaluse. Lisa ja Florian ei taha aega kaotada. Lisa ootab last ja nende õnn paistab täiuslik.
Osa 8 - Emamesilane
Marie saab teada Martha haigusest ja võtab üle nii tema eest hoolitsemise kui talu juhtimise. Samuti püüab ta lepitada Marthat ja ta poega. Georg näitab oma isalikke oskusi. Pärimistüli kogub tuure.
Osa 7 - Uus kodumaa
Georg ootab pikisilmi, et alustada Marie ja nende beebiga uut elu talus. Peagi on aga taas silmapiiril terve rida väljakutseid. Karli ootab ees keeruline ülesanne tuua kokku kaks venda.
Osa 6 - Uus tee
Marie ja Lisa teevad lõpliku otsuse isatalu osas. Lisa on suure moraalse dilemma ees. Georg võtab Leitnerhofi juhtimise üle. Henriettel on raskusi emaks olemisega.
Osa 5 - Isad
Marie tunnistab viimaks avalikult, et Georg on tema lapse isa. Traagiline autoõnnetus röövib kaks isa. Lisa tahab pere maade eest lõpuni võidelda, kuid Marie püüab leida lepitust.
Osa 4 - Õnnetu armastus
Lorenz Huber saab nii häid kui halbu uudiseid. Ta saab teada, et temast saab vanaisa, kuid talu ähvardab pankrotistumine. Potentsiaalne lahendus võib taas tuua päevakorda kohtuasja.
Osa 3 - Õelik armastus
Mariel on järjest keerulisem oma rasedust varjata ja suhe lapse isa Georg Leitneriga on järjest keerulisem. Külalised annavad pingetel ainult hoogu juurde.
Osa 2 - Lepitus
Lisa abistab Huber-Almis oma perekonda. Ootamatu öö Georg Leitneriga muudab ta õe Marie jaoks kogu loo oluliselt keerulisemaks. Sebastian Leitner püüab leida lepitust, kuid pühadeks koju tulnud külalised annavad hoogu kadedusele ja tõukavad tagant suuri otsuseid.
Osa 1 - Süü ja kättemaks
Jurist Lisa Huber naaseb Allgäusse, et luua firma, mille abil võidelda perelt ärandatud põllumaa eest. Traagiline sündmus puhub konflikti veelgi suuremaks. Keset pühademöllu asub juhtumit uurima eradetektiiv Helena.